Край на Хлебарките
100% Резултат

вредите от Хлебарките

 

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Хлебарките сa един от най-често срещаните и неприятни видове инсекти в нашето ежедневие. На никого не му е приятно да ги вижда в дома, работното място или заведението, в което се храни.

Освен, че  не са приятни за погледа ни, те са една от водещите причини за разпространението на редица заболявания, като Дизентерия, Салмонела, Астма, Гастроентерин и други.

Хлебарките се размножават изключително бързо, създавайки многобройни колонии. Третирането им с общоизвестните спрейове не решава проблема, възможно е дори да го влоши.

Хлебарките имат способността да развиват резистентност към препаратите, когато дозата на активното вещество е ниска и обработката не е направена правилно. 

Ние от Rent2kill комбинираме огромния си опит в борбата с хлебарки с най-качествените препарати, за да Ви дадем 100% гаранция за трайно разрешаване на проблема.

Пръскане срещу Хлебарки

* За да важи Вашата гаранция е нужно да сте спазили предписанията за превенция, който нашия експерт е дал при обработка. Ако след предприети 2 обработки и в рамките на 6 месеца проблемът се появи отново, третирането е за наша сметка. 

**За обекти намиращи се в Студентски град и Христо Ботев не можем да дадем стандартната гаранция. Причината, е  в големите популации на вредители  и слабата поддръжка на сградите. Ако искате да положите постоянна защита срещу вредители, молим да се обърнете към наш представител за персонална оферта.

*** Третирането НЕ е за наша сметка, при не спазване на дадените от нас инструкции от Ваша страна, след първа и втора обработка. 

30лв

до 70м2

35лв

до 100м2

40лв

до 150м2

Обработка наЖилищни Входове

  1. транспорт до адреса, независимо в коя точка на града се намира;
  2. препарати;
  3. третиране на обекта;
  4. издаване на удостоверение за третирането с гаранция.

  1. консултация – попитайте ни и ние ще отговорим ясно и изчерпателно, независимо дали вече сте наш клиент или още не;
  2. оглед и проучване на обекта, когато е необходимо;
  3. инструкции за превенция и полезни съвети, съобразени с Вашия случай.

Подготовка за пръскане

За да се подготвите за третиране срещу хлебарки е необходимо да извадите всички кухненски пособия и храна извън кухненските шкафове и да ги преместите на удобно място, където няма да се третира, например на кухненската маса или на холната маса. Ако нашествието на хлебарки при Вас продължава повече от 10 дни, се налага да се извърши второ третиране в рамките на 7-10 дни след първото третиране. През периода между първото и второто третиране се препоръчва да не се почиства с препарат или вода. Позволено почистване е забърсване на прах с микрофибърна кърпа или изпозване на прахосмукачка. За Ваше удобство можете да почистите имота си непосредствено преди нашето посещение. 

Безопастност при пръскане

Безопасността е на първо място за нас. Затова внимателно избираме препаратите, с които работим и първо ги тестваме. Чак когато се убедим напълно в тяхната безопасност, ги внедряваме в работата си. Използваме само препарати на водещи световни компании, които са с дълготрайно действие и не предизвикват алергични реакции. Всички препарати, с които работим, са одобрени от МЗ и Световната здравна организация.

Веднага след обработката срещу хлебарки се препоръчва 2 часа никой да не бъде в помещението, това включва както хора, така и всякакви видове домашни любимци. След два часа от обработката, помещението се проветрява добре в рамките на 20-30минути. След това помещението е напълно безопасно за хората, в това число за новородени и бременни.

Препаратите срещу хлебарки влияят на насекоми и на паякообразни и са токсични за рибки. Моля, имайте го предвид, ако отглеждате такива домашни любимци и непременно предупредете служителите на Rent2Kill !

Обадете се сега и Проблемът Ви

Ще бъде решен до 48 часа!

Какво казват Клиентите

Често задавани Въпроси

Rent2kill
5.0
На база на 6 отзива
powered by Facebook
Богомил Иванов Койнашки
Богомил Иванов Койнашки
2020-05-20T08:46:04+0000
Бърза реакция, коректна услуга и добро обслужване.
Петра Кирилова Петрова
Петра Кирилова Петрова
2020-05-16T16:37:20+0000
Когато за първи път търсих квартира за себе си избрах апартамент... в кв. Разсадника. Оказа се, че при топло време се появяват много мухи и мравки. Екипа на Rent2kill реагира в рамките на 5 часа и реши проблема ми много бързо. Отделно ми обясниха всичко до най-малката подробност, защото имам кученца и за мен е важно препаратите да са безвредни за тях. Благодаря на екипа! Препоръчвам.още...
Красен Христов
Красен Христов
2020-05-16T15:17:29+0000
Бързи и отзивчиви, препоръчвам!
Anastasia Petrova
Anastasia Petrova
2020-05-16T13:46:45+0000
Супер са! Много съм доволна.
Maria Simeonova
Maria Simeonova
2020-05-16T13:07:45+0000
Коректни са, работят бързо.
Sylvia Georgieva
Sylvia Georgieva
2017-02-24T16:00:05+0000

Повечето препарати са напълно безвредни за домашни любимци бозайници. Към някои препарати са чувствителни птиците (канарчета, папагали и др.), а насекоми, паякообразни и риби са чувствителни към почти всички. Какъвто и да е Вашият домашен любимец, предупредете за него служителя на Rent2Kill и той ще вземе необходимите мерки да е в безопасност по време на третирането и ще Ви инструктира как да се погрижите за него след обработката.

Кога ще видите резултат, зависи от вредителя, срещу който сме обработвали. Бълхите, комарите и мухите умират незабавно. При дезинфекция се налага да изчакате два часа, преди всички вредни микроорганизми да бъдат унищожени напълно. В случая с гризачите ефектът настъпва веднага след като животното изяде примамката.

 Едната причина в някои случаи да се налага повече от една обработка е, че вредителите са от по-устойчив вид. Това се получава, когато са били третирани с неподходящи препарати и са развили резистентност към тях. Другата причина е, че популацията е прекалено голяма. И двете неща, обаче, стават ясни по време на първото третиране. Тогава служителите на Rent2Kill ще ви кажат дали се налага втора обработка. Нашата услуга е пълно унищожаване на вредителите с гаранция за резултат и ако Вашият случай е такъв, то следващата обработка е безплатна за Вас. 

Обработките се извършват по всяко време на денонощието всеки ден от седмицата в зависимост от вашите възможности и желания. При избора на момент за третиране, се съобразяваме напълно с удобното за Вас време. Практиката ни е да договаряме точен час за посещението и обработката, а не часови интервал, защото ценим както Вашето, така и собственото си време.

Обадете се сега и Проблемът Ви

Ще бъде решен до 48 часа!