Край на Мравките
100% Резултат

вредите от Мравките

 

Мравките са многобройни и трудни за премахване. Въпреки, че са работливи и можем да научим много от тях, често създават проблеми и искаме да се отървем от присъствието им.
Инвазията от мравки е истински трудна за премахване в домашни условия и с подръчни средства не можем да стигнем до дълготрайно решение на проблема.

Препаратите в търговските мрежи под формата на спрей също не могат да решат проблема.

Ние от Rent2Kill имаме дългогодишен опит и 100% успеваемост с премахването на мравките от Вашият дом или двор. Успехът ни идва от там, че използваме атрактивни „примамки“ под формата на препарат. Чрез своя инстинкт за оцеляване мравките взимат примамката и хранят с нея ларвите и царицата, по този начин унищожаването им е сигурно, защото препаратът достига дълбоко до „трона“ на царицата, а след нейната смърт, умира цялата колония.

Ние Ви уверяваме, че нашите препарати не носят опасност за вас, Вашите деца или домашни любимци и Ви дават 100% качествена услуга.
Препаратите против мравки, които използваме са одобрени от Министерството на Здравеопазването и са съобразени с изискванията на Европейския съюз.

Унищожаване наМравки

* За да важи Вашата гаранция е нужно да сте спазили предписанията за превенция, който нашия експерт е дал при обработка. Ако след предприети 2 обработки и в рамките на 3 месеца проблемът се появи отново, третирането е за наша сметка.

35лв

до 70м2

40лв

до 100м2

50лв

до 150м2

  1. транспорт до адреса, независимо в коя точка на града се намира;
  2. препарати;
  3. третиране на обекта;
  4. издаване на удостоверение за третирането с гаранция.

  1. консултация – попитайте ни и ние ще отговорим ясно и изчерпателно, независимо дали вече сте наш клиент или още не;
  2. оглед и проучване на обекта, когато е необходимо;
  3. инструкции за превенция и полезни съвети, съобразени с Вашия случай.

Подготовка за обработка

Не е необходима никаква специална подготовка при обработка срещу мравки. Желателно е да не подреждате, защото така можете да разнесете мравките допълнителни, както и да промените маршрутите им. Поради същата причина не се препоръчва и да почистване преди третирането.

Безопастност при обработка

Безопасността е на първо място за нас. Затова внимателно избираме препаратите, с които работим и първо ги тестваме. Чак когато се убедим напълно в тяхната безопасност, ги внедряваме в работата си. Използваме само препарати на водещи световни компании, които са с дълготрайно действие и не предизвикват алергични реакции. Всички препарати, с които работим, са одобрени от МЗ и Световната здравна организация.

Препаратите, които ползваме за борба с мравките са напълно безвредни за хората, включително за новородени и бременни. Те са безопасни и за домашните любимци и растенията и не влияят на околната среда. Всички препарати, с които работим са одобрени от Министерство на здравеопазването.

Препаратите срещу мравки влияят на насекоми и на паякообразни и са токсични за рибки. Моля, имайте го предвид, ако отглеждате такива домашни любимци и непременно предупредете служителите на Rent2Kill !

Веднага след обработката срещу мравки се препоръчва 2 часа никой да не бъде в помещението, това включва както хора, така и всякакви видове домашни любимци. След два часа от обработката, помещението се проветрява добре в рамките на 20-30минути. След това помещението е напълно безопасно за хората, в това число за новородени и бременни.

Обадете се сега и Проблемът Ви

Ще бъде решен до 48 часа!

Какво казват Клиентите

Често задавани Въпроси

Rent2kill
5.0
На база на 6 отзива
powered by Facebook
Богомил Иванов Койнашки
Богомил Иванов Койнашки
2020-05-20T08:46:04+0000
Бърза реакция, коректна услуга и добро обслужване.
Петра Кирилова Петрова
Петра Кирилова Петрова
2020-05-16T16:37:20+0000
Когато за първи път търсих квартира за себе си избрах апартамент... в кв. Разсадника. Оказа се, че при топло време се появяват много мухи и мравки. Екипа на Rent2kill реагира в рамките на 5 часа и реши проблема ми много бързо. Отделно ми обясниха всичко до най-малката подробност, защото имам кученца и за мен е важно препаратите да са безвредни за тях. Благодаря на екипа! Препоръчвам.още...
Красен Христов
Красен Христов
2020-05-16T15:17:29+0000
Бързи и отзивчиви, препоръчвам!
Anastasia Petrova
Anastasia Petrova
2020-05-16T13:46:45+0000
Супер са! Много съм доволна.
Maria Simeonova
Maria Simeonova
2020-05-16T13:07:45+0000
Коректни са, работят бързо.
Sylvia Georgieva
Sylvia Georgieva
2017-02-24T16:00:05+0000

Повечето препарати са напълно безвредни за домашни любимци бозайници. Към някои препарати са чувствителни птиците (канарчета, папагали и др.), а насекоми, паякообразни и риби са чувствителни към почти всички. Какъвто и да е Вашият домашен любимец, предупредете за него служителя на Rent2Kill и той ще вземе необходимите мерки да е в безопасност по време на третирането и ще Ви инструктира как да се погрижите за него след обработката.

Кога ще видите резултат, зависи от вредителя, срещу който сме обработвали. Бълхите, комарите и мухите умират незабавно. При дезинфекция се налага да изчакате два часа, преди всички вредни микроорганизми да бъдат унищожени напълно. В случая с гризачите ефектът настъпва веднага след като животното изяде примамката.

 Едната причина в някои случаи да се налага повече от една обработка е, че вредителите са от по-устойчив вид. Това се получава, когато са били третирани с неподходящи препарати и са развили резистентност към тях. Другата причина е, че популацията е прекалено голяма. И двете неща, обаче, стават ясни по време на първото третиране. Тогава служителите на Rent2Kill ще ви кажат дали се налага втора обработка. Нашата услуга е пълно унищожаване на вредителите с гаранция за резултат и ако Вашият случай е такъв, то следващата обработка е безплатна за Вас. 

Обработките се извършват по всяко време на денонощието всеки ден от седмицата в зависимост от вашите възможности и желания. При избора на момент за третиране, се съобразяваме напълно с удобното за Вас време. Практиката ни е да договаряме точен час за посещението и обработката, а не часови интервал, защото ценим както Вашето, така и собственото си време.

Обадете се сега и Проблемът Ви

Ще бъде решен до 48 часа!