Край на Дървениците
100% Резултат

вредите от Дървениците

 

Обезпаразитяването срещу дървеници както в жилища, така и в търговски обекти, е много по-различно от борбата с всички останали вредни инсекти. Дребните вредители, дървениците, се крият дори в най-малките процепи на дървени предмети, спално бельо, матраци, по гънките на дивана или любимия ни фотьойл, те успешно се скриват дори в коша за пране. Не чакайте да се размножат, отървете се от дървениците сега. 

Опитните екипи на Rent2Kill знаем как да ви отървем от дървениците успешно, бързо и дълготрайно. Със знания и дългогодишна практика сме усвоили технологии, далеч по-ефективни от стандартните методи за борба с насекомите, които обикновено не носят дълготраен резултат и водят със себе си големи разходи в дългосрочен план.

Ние ви уверяваме, че нашите препарати не носят опасност за вас, вашите деца или домашни любимци и ви дават 100% качествена услуга.

Препаратите против дървеници, които използваме са одобрени от Министерството на Здравеопазването и са съобразени с изискванията на Европейския съюз.

Пръскане срещу Дървеници

За обекти намиращи се в Студентски град и Христо Ботев не можем да дадем стандартната гаранция. Причината, е  в големите популации на вредители  и слабата поддръжка на сградите. Ако искате да положите постоянна защита срещу вредители, молим да се обърнете към наш представител за персонална оферта.

40лв

до 30м2

60лв

до 70м2

70лв

до 100м2

  1. транспорт до адреса, независимо в коя точка на града се намира;
  2. препарати;
  3. третиране на обекта;
  4. издаване на удостоверение за третирането.

  1. консултация – попитайте ни и ние ще отговорим ясно и изчерпателно, независимо дали вече сте наш клиент или още не;
  2. оглед и проучване на обекта, когато е необходимо;
  3. инструкции за превенция и полезни съвети, съобразени с Вашия случай.

Подготовка за пръскане

Не е необходимо да подготвяте жилището или обекта за обработка против дървеници. Не чистете и не подреждайте специално – за нас е много важно да видим обекта в обичайното му състояние. Ако чистите, можете да заличите някои следи, които вероятно не Ви правят впечатление, но нашите служители са обучени да виждат и да се ориентират по тях. Освен това при разместване на мебели можете да промените обичайното им поведение и да ги разнесете допълнително с багажа. Препаратите, които ползваме са безвредни за хора, домашни любимци и растения. Ако на място служителите ни видят нещо специално, те ще се погрижат за защитата му.

 

Безопастност при пръскане

Безопасността е на първо място за нас. Затова внимателно избираме препаратите, с които работим и първо ги тестваме. Чак когато се убедим напълно в тяхната безопасност, ги внедряваме в работата си. Използваме само препарати на водещи световни компании, които са с дълготрайно действие и не предизвикват алергични реакции. Всички препарати, с които работим, са одобрени от МЗ и Световната здравна организация.

Препаратите, които ползваме за борба с дървениците са напълно безвредни за хората, включително за новородени и бременни. Те са безопасни и за домашните любимци и растенията и не влияят на околната среда. Всички препарати, с които работим са одобрени от Министерство на здравеопазването.

Препаратите срещу дървеници влияят на насекоми и на паякообразни и са токсични за рибки. Моля, имайте го предвид, ако отглеждате такива домашни любимци и непременно предупредете служителите на Rent2Kill !

Веднага след обработката срещу дървеници се препоръчва 2 часа никой да не бъде в помещението, това включва както хора, така и всякакви видове домашни любимци. След два часа от обработката, помещението се проветрява добре в рамките на 20-30минути. След това помещението е напълно безопасно за хората, в това число за новородени и бременни.

Обадете се сега и Проблемът Ви

Ще бъде решен до 48 часа!

Какво казват Клиентите

Често задавани Въпроси

Rent2kill
5.0
На база на 6 отзива
powered by Facebook
Богомил Иванов Койнашки
Богомил Иванов Койнашки
2020-05-20T08:46:04+0000
Бърза реакция, коректна услуга и добро обслужване.
Петра Кирилова Петрова
Петра Кирилова Петрова
2020-05-16T16:37:20+0000
Когато за първи път търсих квартира за себе си избрах апартамент... в кв. Разсадника. Оказа се, че при топло време се появяват много мухи и мравки. Екипа на Rent2kill реагира в рамките на 5 часа и реши проблема ми много бързо. Отделно ми обясниха всичко до най-малката подробност, защото имам кученца и за мен е важно препаратите да са безвредни за тях. Благодаря на екипа! Препоръчвам.още...
Красен Христов
Красен Христов
2020-05-16T15:17:29+0000
Бързи и отзивчиви, препоръчвам!
Anastasia Petrova
Anastasia Petrova
2020-05-16T13:46:45+0000
Супер са! Много съм доволна.
Maria Simeonova
Maria Simeonova
2020-05-16T13:07:45+0000
Коректни са, работят бързо.
Sylvia Georgieva
Sylvia Georgieva
2017-02-24T16:00:05+0000

Повечето препарати са напълно безвредни за домашни любимци бозайници. Към някои препарати са чувствителни птиците (канарчета, папагали и др.), а насекоми, паякообразни и риби са чувствителни към почти всички. Какъвто и да е Вашият домашен любимец, предупредете за него служителя на Rent2Kill и той ще вземе необходимите мерки да е в безопасност по време на третирането и ще Ви инструктира как да се погрижите за него след обработката.

Кога ще видите резултат, зависи от вредителя, срещу който сме обработвали. Бълхите, комарите и мухите умират незабавно. При дезинфекция се налага да изчакате два часа, преди всички вредни микроорганизми да бъдат унищожени напълно. В случая с гризачите ефектът настъпва веднага след като животното изяде примамката.

 Едната причина в някои случаи да се налага повече от една обработка е, че вредителите са от по-устойчив вид. Това се получава, когато са били третирани с неподходящи препарати и са развили резистентност към тях. Другата причина е, че популацията е прекалено голяма. И двете неща, обаче, стават ясни по време на първото третиране. Тогава служителите на Rent2Kill ще ви кажат дали се налага втора обработка. Нашата услуга е пълно унищожаване на вредителите с гаранция за резултат и ако Вашият случай е такъв, то следващата обработка е безплатна за Вас. 

Обработките се извършват по всяко време на денонощието всеки ден от седмицата в зависимост от вашите възможности и желания. При избора на момент за третиране, се съобразяваме напълно с удобното за Вас време. Практиката ни е да договаряме точен час за посещението и обработката, а не часови интервал, защото ценим както Вашето, така и собственото си време.

Обадете се сега и Проблемът Ви

Ще бъде решен до 48 часа!