Край на Бълхите
100% Резултат

вредите от Бълхите

 

Бълхите са гостоприемници, това означава, че те се изхранват за сметка на други индивиди, различни от техния вид. За тях няма значение какъв е сезона, бълхите виреят целогодишно, стига да има какво да ядат, а именно кръв.

Можете да пренесете бълхи от вън, независимо дали сте в градски апартамент или в къща извън града. Ако имате домашни любимци се увеличава шанса да се сдобиете с малки скачащи и много неприятни другари у дома си.

Основният проблем с присъствието на бълхите са неприятните ухапвания, които водят до силен сърбеж, обриви и понякога алергии към слюнките на бълхите, които се отделят в момента на ухапването.

Обработката на бълхите се препоръчва да бъде повторена след 7-10 дни, според биологичния им цикъл на размножаване, в противен случай те няма да изчезнат дълготрайно.

Пръскане срещу Бълхи

* За да важи Вашата гаранция е нужно да сте спазили предписанията за превенция, който нашия експерт е дал при обработка. Ако след предприети 2 обработки и в рамките на 6 месеца проблемът се появи отново, третирането е за наша сметка.

** За обекти намиращи се в студенски град не можем да дадем стандартната гаранция. Причината, е  в големите популации на вредители  и слабата поддръжка на сградите. 

 Ако искате да положите постоянна защита срещу вредители, молим да се обърнете към наш представител за персонална оферта.

45лв

до 100м2

65лв

до 200м2

95лв

до 500м2

  1. транспорт до адреса, независимо в коя точка на града се намира;
  2. препарати;
  3. третиране на обекта;
  4. издаване на удостоверение за третирането с гаранция.

  1. консултация – попитайте ни и ние ще отговорим ясно и изчерпателно, независимо дали вече сте наш клиент или още не;
  2. оглед и проучване на обекта, когато е необходимо;
  3. инструкции за превенция и полезни съвети, съобразени с Вашия случай.

Подготовка за пръскане

Не е необходимо да подготвяте жилището или обекта по специален начин за обработка против бълхи. Препоръчително е да не чистите и да не подреждате – по този начин можете допълнително да разнесете бълхите. Освен това за нас е важно да видим обекта в обичайното му състояние – там има някои следи от бълхите, които вероятно не Ви правят впечатление, но нашите служители са обучени да виждат и да се ориентират по тях. Препаратите, които ползваме са безвредни за хора, домашни любимци и растения. Ако на място служителите ни видят нещо специално, те ще се погрижат за защитата му.

Безопастност при пръскане

Безопасността е на първо място за нас. Затова внимателно избираме препаратите, с които работим и първо ги тестваме. Чак когато се убедим напълно в тяхната безопасност, ги внедряваме в работата си. Използваме само препарати на водещи световни компании, които са с дълготрайно действие и не предизвикват алергични реакции. Всички препарати, с които работим, са одобрени от МЗ и Световната здравна организация.

Препаратите, които ползваме за борба с бълхите са напълно безвредни за хората, включително за новородени и бременни. Те са безопасни и за домашните любимци и растенията и не влияят на околната среда. Всички препарати, с които работим са одобрени от Министерство на здравеопазването.

Препаратите срещу бълхи влияят на насекоми и на паякообразни и са токсични за рибки. Моля, имайте го предвид, ако отглеждате такива домашни любимци и непременно предупредете служителите на Rent2Kill !

Веднага след обработката срещу бълхи се препоръчва 2 часа никой да не бъде в помещението, това включва както хора, така и всякакви видове домашни любимци. След два часа от обработката, помещението се проветрява добре в рамките на 20-30минути. След това помещението е напълно безопасно за хората, в това число за новородени и бременни.

Обадете се сега и Проблемът Ви

Ще бъде решен до 48 часа!

Какво казват Клиентите

Често задавани Въпроси

Rent2kill
5.0
На база на 6 отзива
powered by Facebook
Богомил Иванов Койнашки
Богомил Иванов Койнашки
2020-05-20T08:46:04+0000
Бърза реакция, коректна услуга и добро обслужване.
Петра Кирилова Петрова
Петра Кирилова Петрова
2020-05-16T16:37:20+0000
Когато за първи път търсих квартира за себе си избрах апартамент... в кв. Разсадника. Оказа се, че при топло време се появяват много мухи и мравки. Екипа на Rent2kill реагира в рамките на 5 часа и реши проблема ми много бързо. Отделно ми обясниха всичко до най-малката подробност, защото имам кученца и за мен е важно препаратите да са безвредни за тях. Благодаря на екипа! Препоръчвам.още...
Красен Христов
Красен Христов
2020-05-16T15:17:29+0000
Бързи и отзивчиви, препоръчвам!
Anastasia Petrova
Anastasia Petrova
2020-05-16T13:46:45+0000
Супер са! Много съм доволна.
Maria Simeonova
Maria Simeonova
2020-05-16T13:07:45+0000
Коректни са, работят бързо.
Sylvia Georgieva
Sylvia Georgieva
2017-02-24T16:00:05+0000

Повечето препарати са напълно безвредни за домашни любимци бозайници. Към някои препарати са чувствителни птиците (канарчета, папагали и др.), а насекоми, паякообразни и риби са чувствителни към почти всички. Какъвто и да е Вашият домашен любимец, предупредете за него служителя на Rent2Kill и той ще вземе необходимите мерки да е в безопасност по време на третирането и ще Ви инструктира как да се погрижите за него след обработката.

Кога ще видите резултат, зависи от вредителя, срещу който сме обработвали. Бълхите, комарите и мухите умират незабавно. При дезинфекция се налага да изчакате два часа, преди всички вредни микроорганизми да бъдат унищожени напълно. В случая с гризачите ефектът настъпва веднага след като животното изяде примамката.

 Едната причина в някои случаи да се налага повече от една обработка е, че вредителите са от по-устойчив вид. Това се получава, когато са били третирани с неподходящи препарати и са развили резистентност към тях. Другата причина е, че популацията е прекалено голяма. И двете неща, обаче, стават ясни по време на първото третиране. Тогава служителите на Rent2Kill ще ви кажат дали се налага втора обработка. Нашата услуга е пълно унищожаване на вредителите с гаранция за резултат и ако Вашият случай е такъв, то следващата обработка е безплатна за Вас. 

Обработките се извършват по всяко време на денонощието всеки ден от седмицата в зависимост от вашите възможности и желания. При избора на момент за третиране, се съобразяваме напълно с удобното за Вас време. Практиката ни е да договаряме точен час за посещението и обработката, а не часови интервал, защото ценим както Вашето, така и собственото си време.

Обадете се сега и Проблемът Ви

Ще бъде решен до 48 часа!