За Нас

Професионална помощ при борба с Вредителите

Ние Защитаваме

Здравето, Дома и Бизнеса Ви!

 

Rent2Kill е лицензирана фирма за извършване на професионален контрол на вредителите  с основна дейност дезинфекция, дезинсекция и дератизация.

Специализираният ни екип ще се погрижи за разрешаването на Вашия проблем максимално бързо, качествено и коректно без риск за Вашето здраве. В практиката си се стремим да проучваме и внедряваме най-добрите световни достижения в областта на пест контрола.

Нашата основна цел е да удовлетворим напълно изискванията и на най-взискателните си клиенти, давайки им следното:

  • Качество и безопасност
  • Честност и прозрачност
  • Грижа към клиента
  • Обратна връзка
half1-500x500
kurleji

Защо да изберете Rent2kill?

Бърза Реакция

Ние поемаме отговорност за резултатите си. Затова всяка обработка е с
гаранция. Гаранционният срок зависи от вида на вредителя и типа услуга. По Ваше желание също така можете да удължите гаранцията си.
Безвредни за Хора и Домашни любимци.

Гаранция за Качество

Ние поемаме отговорност за резултатите си. Затова всяка обработка е с гаранция, като гаранционният срок зависи от вида на вредителя и типа услуга. По Ваше желание също така можете да удължите гаранцията си.

Компетентен Персонал

Служителите ни са компетентни, обучени и са готови да отговорят на всеки Ваш въпрос преди, по време на и след обработката. Също така те ще направят оглед на помещенията и след обработката ще Ви инструктират как да се защитавате по-ефективно в бъдеще.

Безвредни за хора и Домашни любимци

Използваме най-модерните, ефикасни препарати и оборудване, които унищожават вредителите, в същото време са напълно безопасни за хора и домашни любимци, техника и мебели. По този начин животът в третираните помещения продължава нормално.

17 years of experience helping people for best solutions

Как работим?

 

Свържете се

Обадете ни се, пишете ни или оставете телефонния си номер и ние ще Ви потърсим, за да уточним часа и мястото на обработката. Ако не знаете какъв точно е вредителят, това не е проблем за нас – ние ще го разпознаем на място. Не е нужно да чистите или да подреждате – обичайният вид на помещенията ни помага да разберем от къде идват вредителите.

Оглед

В уговорения час ще дойдем и първо ще огледаме помещенията, стълбищата или двора, за да локализираме източника на проблема и да изберем най-подходящата стратегия за унищожението му. Ако е нужно да направите нещо – като да приберете бебешки играчки или да излезете от помещението – ние ще ви уведомим на място.

Обработване

Обработката обикновено продължава от 20 до 60 минути в зависимост от общата площ на помещенията. Препаратите са напълно безвредни за хората, домашни любимци и дори деца в ранна детска възраст. В кратък срок след обработката Вие отново  можете да ползвате стаите, стълбищата или дворовете.

Преди да си тръгнем, ще Ви предоставим протокол за обработка и ще Ви дадем съвети как да се предпазвате от вредители в бъдеще.

Гаранция

Ние носим отговорност за действията си. Гаранцията Ви вече е в сила в зависимост от срока, който даваме за конкретният/те вредител/и – ако по време на гаранционния период видите дори един вредител третиран от нас, ние ще се върнем за нова обработка, която е безплатна за Вас.

А ако решите, че е важно за Вас ефектът да бъде максимално дълготраен, можете да удължите допълнително гаранционния си срок. Максималният срок се определя в зависимост от типа на вредителя.

често задавани въпроси

Повечето препарати са напълно безвредни за домашни любимци бозайници. Към някои препарати са чувствителни птиците (канарчета, папагали и др.), а насекоми, паякообразни и риби са чувствителни към почти всички. Какъвто и да е Вашият домашен любимец, предупредете за него служителя на Rent2Kill и той ще вземе необходимите мерки да е в безопасност по време на третирането и ще Ви инструктира как да се погрижите за него след обработката.

Кога ще видите резултат, зависи от вредителя, срещу който сме обработвали. Бълхите, комарите и мухите умират незабавно. При дезинфекция се налага да изчакате два часа, преди всички вредни микроорганизми да бъдат унищожени напълно. В случая с гризачите ефектът настъпва веднага след като животното изяде примамката.

Едната причина в някои случаи да се налага повече от една обработка е, че вредителите са от по-устойчив вид. Това се получава, когато са били третирани с неподходящи препарати и са развили резистентност към тях. Другата причина е, че популацията е прекалено голяма. И двете неща, обаче, стават ясни по време на първото третиране. Тогава служителите на Rent2Kill ще ви кажат дали се налага втора обработка. Понеже нашата услуга е пълно унищожаване на вредителите с гаранция за резултата, ако Вашият случай е такъв, то следващата обработка е безплатна за Вас.

Обработките се извършват по всяко време на денонощието всеки ден от седмицата в зависимост от Вашите възможности и желания. При избора на момент за третиране, се съобразяваме напълно с удобното за Вас време. Практиката ни е да договаряме точен час за посещението и обработката, а не часови интервал, защото ценим както Вашето, така и собственото си време.

МОЛЯ ИЗПРАТЕТЕ НИ ВАШИТЕ ВЪПРОСИ

ЗА ДА ВИ ПОМОГНЕМ НАЙ-ЕФЕКТИВНО