Край на Дървениците
100% Резултат

dyrvenitsa

вредите от Дървениците

 

Обезпаразитяването срещу дървеници както в жилища, така и в търговски обекти, е много по-различно от борбата с всички останали вредни инсекти. Дребните вредители, дървениците, се крият дори в най-малките процепи на дървени предмети, спално бельо, матраци, по гънките на дивана или любимия ни фотьойл, те успешно се скриват дори в коша за пране. Не чакайте да се размножат, отървете се от дървениците сега. 

Опитните екипи на Rent2Kill знаем как да ви отървем от дървениците успешно, бързо и дълготрайно. Със знания и дългогодишна практика сме усвоили технологии, далеч по-ефективни от стандартните методи за борба с насекомите, които обикновено не носят дълготраен резултат и водят със себе си големи разходи в дългосрочен план.

Ние ви уверяваме, че нашите препарати не носят опасност за вас, вашите деца или домашни любимци и ви дават 100% качествена услуга.

Препаратите против дървеници, които използваме са одобрени от Министерството на Здравеопазването и са съобразени с изискванията на Европейския съюз.

Пръскане срещу Дървеници

За обекти намиращи се в студенски град не можем да дадем стандартната гаранция. Причината, е  в големите популации на вредители  и слабата поддръжка на сградите. Ако искате да положите постоянна защита срещу вредители, молим да се обърнете към наш представител за персонална оферта.

40лв

до 30м2

 • Реакция до 48ч
 • Безплатен оглед
 • Сертификат за препарата
 • Инструктаж за превенция

60лв

ot 30M2 до 70м2

 • Реакция до 48ч
 • Безплатен оглед
 • Сертификат за препарата
 • Инструктаж за превенция

70лв

от 70м2 до 100м2

 • Реакция до 48ч
 • Безплатен оглед
 • Сертификат за препарата
 • Инструктаж за превенция

 1. транспорт до адреса, независимо в коя точка на града се намира;
 2. препарати;
 3. третиране на обекта;
 4. издаване на удостоверение за третирането с гаранция.

 1. консултация – попитайте ни и ние ще отговорим ясно и изчерпателно, независимо дали вече сте наш клиент или още не;
 2. оглед и проучване на обекта, когато е необходимо;
 3. инструкции за превенция и полезни съвети, съобразени с Вашия случай.

Подготовка за пръскане

Не е необходимо да подготвяте жилището или обекта за обработка против дървеници. Не чистете и не подреждайте специално – за нас е много важно да видим обекта в обичайното му състояние. Ако чистите, можете да заличите някои следи, които вероятно не Ви правят впечатление, но нашите служители са обучени да виждат и да се ориентират по тях. Освен това при разместване на мебели можете да промените обичайното им поведение и да ги разнесете допълнително с багажа. Препаратите, които ползваме са безвредни за хора, домашни любимци и растения. Ако на място служителите ни видят нещо специално, те ще се погрижат за защитата му.

 

Безопастност при пръскане

Безопасността е на първо място за нас. Затова внимателно избираме препаратите, с които работим и първо ги тестваме. Чак когато се убедим напълно в тяхната безопасност, ги внедряваме в работата си. Използваме само препарати на водещи световни компании, които са с дълготрайно действие и не предизвикват алергични реакции. Всички препарати, с които работим, са одобрени от МЗ и Световната здравна организация.

При обработката срещу дървеници има 2 часа карантинен период, през който не трябва да има хора в обработените помещения. След като се проветри, помещението е безвредно за хората, в това число за новородени, бременни и страдащи от алергии. Безвредни са и за повечето домашни любимци – кучета, котки, други бозайници, птици, но е токсичен за рибки. Не влияе на домашните растения. Използваните от нас препарати са безвредни и за околната среда. Всички препарати, които използваме, са одобрени от Министерство на здравеопазването.

Препаратите срещу дървеници влияят на насекоми и на паякообразни и са токсични за рибки. Моля, имайте го предвид, ако отглеждате такива домашни любимци и непременно предупредете служителите на Rent2Kill !

Два часа след обработката е препоръчително да не се влиза в третираните помещения. След като изтече това време, помещенията се проветряват и почистват. Възможно е след обработка да има слаба остатъчна миризма, но тя не е вредна за човека. След обработката служителите на Rent2Kill ще Ви инструктират за по-нататъшните действия – пране, чистене и т.н.

Обадете се сега и Проблемът Ви

Ще бъде решен до 48 часа!

Какво казватКлиентите ни

Rent2kill
5.0
На база на 6 отзива
powered by Facebook
Богомил Иванов Койнашки
Богомил Иванов Койнашки
2020-05-20T08:46:04+0000
Бърза реакция, коректна услуга и добро обслужване.
Петра Петрова
Петра Петрова
2020-05-16T16:37:20+0000
Когато за първи път търсих квартира за себе си избрах апартамент... в кв. Разсадника. Оказа се, че при топло време се появяват много мухи и мравки. Екипа на Rent2kill реагира в рамките на 5 часа и реши проблема ми много бързо. Отделно ми обясниха всичко до най-малката подробност, защото имам кученца и за мен е важно препаратите да са безвредни за тях. Благодаря на екипа! Препоръчвам.още...
Красен Христов
Красен Христов
2020-05-16T15:17:29+0000
Бързи и отзивчиви, препоръчвам!
Anastasia Petrova
Anastasia Petrova
2020-05-16T13:46:45+0000
Супер са! Много съм доволна.
Maria Simeonova
Maria Simeonova
2020-05-16T13:07:45+0000
Коректни са, работят бързо.
Sylvia Georgieva
Sylvia Georgieva
2017-02-24T16:00:05+0000

Повечето препарати са напълно безвредни за домашни любимци бозайници. Към някои препарати са чувствителни птиците (канарчета, папагали и др.), а насекоми, паякообразни и риби са чувствителни към почти всички. Какъвто и да е Вашият домашен любимец, предупредете за него служителя на Rent2Kill и той ще вземе необходимите мерки да е в безопасност по време на третирането и ще Ви инструктира как да се погрижите за него след обработката.

Кога ще видите резултат, зависи от вредителя, срещу който сме обработвали. Бълхите, комарите и мухите умират незабавно. При дезинфекция се налага да изчакате два часа, преди всички вредни микроорганизми да бъдат унищожени напълно. В случая с гризачите ефектът настъпва веднага след като животното изяде примамката.

 Едната причина в някои случаи да се налага повече от една обработка е, че вредителите са от по-устойчив вид. Това се получава, когато са били третирани с неподходящи препарати и са развили резистентност към тях. Другата причина е, че популацията е прекалено голяма. И двете неща, обаче, стават ясни по време на първото третиране. Тогава служителите на Rent2Kill ще ви кажат дали се налага втора обработка. Нашата услуга е пълно унищожаване на вредителите с гаранция за резултат и ако Вашият случай е такъв, то следващата обработка е безплатна за Вас. 

Ние познаваме вредителите от една страна, а от друга – работим с най-добрите препарати и оборудване. Затова нашата услуга не е пръскане срещу вредители, а пълното им  унищожаване. Обикновено постигаме това с една обработка. Понеже знаем какво правим и как го правим, Ви даваме и гаранцията. А ако случаят Ви е по-специфичен – резистентни вредители или голяма популация – гаранцията го покрива, а за нас е предизвикателство да го решим. 

Обработките се извършват по всяко време на денонощието всеки ден от седмицата в зависимост от вашите възможности и желания. При избора на момент за третиране, се съобразяваме напълно с удобното за Вас време. Практиката ни е да договаряме точен час за посещението и обработката, а не часови интервал, защото ценим както Вашето, така и собственото си време.

Обадете се сега и Проблемът Ви

Ще бъде решен до 48 часа!