Професионална помощ при борба с Вредителите

Ние защитаваме
Здравето, Дома и Бизнеса Ви!

 

Rent2Kill е лицензирана фирма за извършване на професионален контрол на вредителите  с основна дейност дезинфекция, дезинсекция и дератизация.

Специализираният ни екип ще се погрижи за разрешаването на Вашия проблем максимално бързо, качествено и коректно без риск за Вашето здраве. В практиката си се стремим да проучваме и внедряваме най-добрите световни достижения в областта на пест контрола.ю

Нашата основна цел е да удовлетворим напълно изискванията и на най-взискателните си клиенти, давайки им следното:

  • Качество и безопасност
  • Честност и прозрачност
  • Грижа към клиента
  • Обратна връзка

half1-500x500
kurleji

Защо да изберете Rent2kill?

Бърза Реакция

Ние поемаме отговорност за резултатите си. Затова всяка обработка е с
гаранция. Гаранционният срок зависи от вида на вредителя и типа услуга. По Ваше желание също така можете да удължите гаранцията си.
Безвредни за Хора и Домашни любимци.

Гаранция за Качество

Ние поемаме отговорност за резултатите си. Затова всяка обработка е с гаранция, като гаранционният срок зависи от вида на вредителя и типа услуга. По Ваше желание също така можете да удължите гаранцията си.

Компетентен Персонал

Служителите ни са компетентни и обучени и са готови да отговорят на всеки Ваш въпрос преди, по време на и след обработката .Също така те ще направят оглед на помещенията и след обработката ще Ви инструктират как да се защитавате по-ефективно в бъдеще.

Безвредни за хора и Домашни любимци

Използваме най-модерните и ефикасни препарати и оборудване, които унищожават вредителите, като в същото време са напълно безопасни за хора и домашни любимци, техника и мебели. По този начин животът в третираните помещения продължава нормално .

17 years of experience helping people for best solutions

Как работим?

 

Свържете се

Обадете ни се, пишете ни или оставете телефонния си номер и ние ще Ви звъннем, за да уточним часа и мястото на обработката. Ако не знаете какъв точно е вредителят, това не е проблем за нас – ние ще го разпознаем на място. Не е нужно да чистите или да подреждате – обичайният вид на помещенията ни помага да разберем от къде идват вредителите.

Оглед

В уговорения час ще дойдем и първо ще огледаме помещенията, стълбищата или двора, за да локализираме източника на проблема и да изберем най-подходящата стратегия за унищожението му. Ако е нужно да направите нещо – като да приберете бебешки играчки или да излезете от помещението – ние ще ви уведомим на място и ще обясним какво и защо.

Обработване

Обработката обикновено продължава от 20 до 60 минути в зависимост от общата площ на помещенията. Препаратите са напълно безвредни за хората, така че щом приключим, веднага можете да ползвате стаите, стълбищата или дворовете.

Преди да си тръгнем, ще Ви предоставим протокол за обработка и ще Ви дадем съвети как да се предпазвате от вредители в бъдеще.

Гаранция

Ние носим отговорност за действията си. Гаранцията Ви вече е в сила – ако по време на гаранционния период видите дори един вредител, ние ще се върнем за нова обработка, която е безплатна за Вас.

А ако решите, можете да удължите допълнително гаранционния си срок.

.

често задавани въпроси

Повечето препарати са напълно безвредни за домашни любимци бозайници. Към някои препарати са чувствителни птиците (канарчета, папагали и др.), а насекоми, паякообразни и риби са чувствителни към почти всички. Какъвто и да е Вашият домашен любимец, предупредете за него служителя на Rent2Kill и той ще вземе необходимите мерки да е в безопасност по време на третирането и ще Ви инструктира как да се погрижите за него след обработката.

Кога ще видите резултат, зависи от вредителя, срещу който сме обработвали. Бълхите, комарите и мухите умират незабавно. При дезинфекция се налага да изчакате два часа, преди всички вредни микроорганизми да бъдат унищожени напълно. В случая с гризачите ефектът настъпва веднага след като животното изяде примамката.

Едната причина в някои случаи да се налага повече от една обработка е, че вредителите са от по-устойчив вид. Това се получава, когато са били третирани с неподходящи препарати и са развили резистентност към тях. Другата причина е, че популацията е прекалено голяма. И двете неща, обаче, стават ясни по време на първото третиране. Тогава служителите на Rent2Kill ще ви кажат дали се налага втора обработка. Понеже нашата услуга е пълно унищожаване на вредителите с гаранция за резултата, ако Вашият случай е такъв, то следващата обработка е безплатна за Вас.

Ние познаваме вредителите от една страна, а от друга – работим с най-добрите препарати и оборудване. Затова нашата услуга не е пръскане срещу вредители, а пълно унищожаване на вредителите. Обикновено постигаме това с една обработка. Понеже знаем какво правим и как го правим, Ви даваме и гаранцията. А ако случаят Ви е по-особен – резистентни вредители или голяма популация – гаранцията го покрива, а за нас е предизвикателство да го решим. 

Обработките се извършват по всяко време на денонощието всеки ден от седмицата в зависимост от вашите възможности и желания. При избора на момент за третиране, се съобразяваме напълно с удобното за Вас време. Практиката ни е да договаряме точен час за посещението и обработката, а не часови интервал, защото ценим както Вашето, така и собственото си време.

МОЛЯ ИЗПРАТЕТЕ НИ ВАШИТЕВЪПРОСИ

ЗА ДА ВИ ПОМОГНЕМ НАЙ-ЕФЕКТИВНО